Café De Living

Volg ons en blijf op het hoogte van de activiteiten…

Get social:

Image Alt

Café De Living Lauwe

THEATER IN DE TUIN: DRIE EENAKTERS | BOULEVARD SOLAR

Theatercollectief Been presenteert een zomers sketchprogramma waarin twee vranke spelers u trakteren op drie verschillende eenakters, losjes gebaseerd op korter werk van Anton Tsjechov.
In OVER DE SCHADELIJKHEID VAN TABAK geeft een man op bevel van zijn vrouw een lezing over de schadelijkheid van tabak. Wanneer zijn vrouw naar het toilet is, laat hij het publiek in zijn doorrookte binnenste kijken.
In TREURSPEGEL TEGEN WIL EN DANK lucht de overwerkte huismoeder Sonja bij haar goede vriend Alexej haar hart over haar dienstbaar bestaan. Wanneer hij haar op zijn beurt om een dienst vraagt, slaan haar stoppen door.
In VOOR DE VERDUISTERING ontmoeten we de zon en de maan, bij de wissel van nacht naar dag. Ze drinken een pint samen en discussiëren over hun verloning.
Telkens staat de dynamiek tussen twee partners (geliefden, vrienden, collega’s) centraal. Er komt een kink in de kabel, de onderlinge empathie faalt en dat leidt tot tragikomische taferelen. Herkenbare situaties, aandoenlijke personages en een geestige kijk op ons grillig menszijn.
Jubileumalarm! In 2024 staan acteurs Matthias Van de brul en Charlotte Wellens tien jaar samen op de planken. Het Witte Paard in Blankenberge was helaas bezet, dus vieren ze, gelukkig voor ons, het met deze productie in de wondermooie tuin van café de Living!
Credits
Van en met Matthias Van de brul en Charlotte Wellens
tekst vrij naar Anton Tsjechov
kostuum Zazie Bakos
productie Been
TIP: beperkt aantal plaatsen – reserveer je gratis ticket via www.ccdesteiger.be

Organisatie: CC de Steiger